Právě vysíláme

S kým randí Natália ze Svatby na první pohled po rozchodu s Františkem?

15. ledna 2021 12:10
S kým randí Natália ze Svatby na první pohled po rozchodu s Františkem?

Natálie, účastnice show Svatba na první pohled, před časem přiznala, že vztah s Františkem, kterého jí v show vybrali odborníci, je už v troskách. S kým tedy nyní pohledná blondýnka randí?

Natália Mykytenko tvrdí, že ačkoliv s Františkem už pár netvoří, dvojice stále zůstává přáteli. Nyní ovšem její fanoušci vypátrali, že má nového přítele, s nímž se zatím ještě veřejně neukázala, ale už nyní se fandům podařilo přijít na to, o koho se jedná. Natália tak podle všeho žije s náměstkem primátora města Most Markem Hrvolou, který se na sociálních sítích jeví jako velký sportovec a milovník cestování.

Ačkoliv blondýnka nového přítele ještě tají, nový vztah se přiznat nebojí. „Už nějakou chvilku se vídám s mladým mužem. Přišlo to zničehonic, najednou bum! Takže uvidíme, kam až nás osud zavede,“ prozradila pro LP-life.cz a dodala, že je velmi šťastná. Novou lásku však nechce zakřiknout.

Marek Hrvola

Novou lásku z populární reality show si našel i další soutěžící Radek. Tomu to nevyšlo se sympatickou Simonou a nyní randí s devatenáctiletou blondýnkou Klárou. Podle svých slov je i on momentálně velmi šťastný a s přítelkyní už  dokonce i bydlí.

Radek (vlevo) se svou novou přítelkyní

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat