Právě vysíláme

S láskou je konec! Který slavný pár si opět řekl sbohem?

5. ledna 2019 11:10
S láskou je konec! Který slavný pár si opět řekl sbohem?

Jejich vztah byl jako na houpačce. Několikrát se rozešli a posléze opět vrkali jako hrdličky. O kom je řeč? Přece o slavném párů dvou známých osobností, jejichž jména určitě moc dobře znáte.

Zpěvák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid spolu střídavě žili od roku 2016. Po celou dobu byli ostře sledováni bulvárem a o všech jejich rozchodech se veřejnost vždy však dozvěděla.

Začátkem roku 2019 se o krásnou blondýnku a charismatickém fešáka opět média zajímají. Server Us Weekly totiž přišel s informací, že je hvězdný pár zase od sebe!

Gigi a Zayn se prý rozešli už v listopadu. „Je konec! Mohli by se dát znovu dohromady, ale pro teď to mezi nimi není dobré,“ řekl magazínu tajný zdroj a dodal, že rozchod je i důvodem toho, proč dvojice nemá na sociálních sítích žádné společné snímky z Vánoc či z oslav nového roku.

Gigi ani Zayn se k celé záležitosti doposud nevyjádřili. Jejich mlčení však opravdu nevěstí nic dobrého a opravdu to vypadá, že láskou je konec. Nebo si myslíš, že se slavná dvojice k sobě opět vrátí?

 

Zdroj: Us Weekly, Cosmopolitan

 

5 náznaků, podle kterých poznáte, že jde váš vztah ke dnu

Články, které by tě mohly zajímat