Právě vysíláme

Scarlett Johansson se vdala: Šťastnou novinku oznámila v neortodoxním stylu

30. října 2020 12:10
Scarlett Johansson se vdala: Šťastnou novinku oznámila v neortodoxním stylu

Hollywoodská hvězda Scarlett Johansson a její přítel Colin Jost si řekli svoje ano! Známá dvojice spolu randí už tři roky. Krásnou novinku ovšem oznámil trochu neortodoxně. Jak?

Chtějí pomáhat potřebným

Scarlett a Colin si svoje soukromí pečlivě chrání, a tak není překvapením, že oznámení o svatbě neoznámili na svých osobních profilech na sociálních sítích (Scarlett ani žádné profily nemá). Šťastnou zprávu naopak jako první uvedla nezisková organizace Meals On Wheels, s níž se Scarlett a Colin předem spojili. Americká charita pomáhá seniorům v této těžké době a poskytuje jim zdravé jídlo.

 

Podle oficiálního vyjádření, které charita Meals On Wheels ve svém prohlášení uvedla, se svatební obřad konal v intimním prostředí za účasti členů rodiny a nejbližších přátel. Žádné extravagantní oslavy od tohoto slavného páru rozhodně nečekejte!

Colin Jost a Scarlett Johansson

Colin Jost a Scarlett Johansson

Moderátor Colin Jost je jednou z hlavních tváří amerického televizního pořadu Saturday Night Live. Colin a Scarlett se údajně potkal v roce 2010, kdy se hvězda filmu Black Widow na populárním pořadu objevila jako speciální host.

Slavnému páru srdečně gratulujeme ke skvělé novince a přejeme mu jen to nejlepší!

Zdroj: Metro UK, Instagram, Shutterstock, Meals On Wheels America

Články, které by tě mohly zajímat