Právě vysíláme

Sebevědomá babča (85) chce randit jen s mladými muži. Po rozchodu hledá úlovky na internetových seznamkách

8. července 2021 12:37
Sebevědomá babča (85) chce randit jen s mladými muži. Po rozchodu hledá úlovky na internetových seznamkách

Hattie Retroage je pětaosmdesátiletou babčou, která oplývá velmi vysokým sebevědomím. Nejenže se ve svém věku obléká jako mladá slečna, ale je i pevně rozhodnuta randit s mladými muži.

Hattie je důchodkyně, která se nehodlá smířit s vysokým věkem a chce stále žít jako teenagerka. Po rozvodu v jejích 48 letech si usmyslela, že už nebude žít se stejně starými muži, ale bude randit jen s těmi mladými. Sebevědomá babča navíc tvrdí, že právě ti po ní nejvíce pálí a chtějí s ní zažít noc plnou vášně. „Každý muž, co mě kdy potkal, se se mnou chtěl vyspat. Můj sexy styl mi dost pomáhá. Proč by starší žena nemohla chodit s o dost mladším mužem?“ říká bez okolků.

Důchodkyně se „proslavila“ účastí v britské reality show Age Gap Love, ve které před kamerou o svém životě promluvily páry s vysokým věkovým rozdílem. Hattie v té době randila s Johnem, kterému bylo 39 let a ačkoliv se prý jednalo o velkou lásku, i ta nakonec ztroskotala. Hattie to však nevzdává a dál chce randit. Přihlásila se tedy na Tinder, kde si prý dokázala sjednat i tři rande za týden. K její smůle však nakonec byla v aplikaci kvůli věku blokována. Později tedy přesídlila na jinou internetovou seznamku a nyní je opět připravena se do randění pořádně opřít.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat