Právě vysíláme

Sedmiletý syn PLJUŠČENKA má kruté dětství! Otec ho nutí do náročných tréninků.

14. března 2020 16:10
Sedmiletý syn PLJUŠČENKA má kruté dětství! Otec ho nutí do náročných tréninků.

Pokud se alespoň trochu vyznáte v krasobruslení, jméno Jevgenij Pljuščenko, vám je určitě dobře známé. Jedná se o onoho legendárního krasobruslaře, který svým uměním na ledě okouzlil celý svět a podmanil si většinu prestižních soutěží. Úspěšný krasobruslař má rovněž sedmiletého syna Alexandera, jenž má hodně tvrdou výchovu.

Pljuščenko si řekl, že svého malého synka pořádně zapřáhne a vychová z něho svého nástupce. Roztomilý blonďáček tak musí vydržet tvrdé tréninky, které pro něj rozhodně nejsou vždy příjemné. Videa z tréninků jsou zveřejňována na chlapcově Instagramu a pořizuje jej jeho matka. Na krátkých záznamech tak můžeme vidět, že Alexander musí zvládnout složité gymnastické polohy a pokud jeho otec není s jeho výkonem spokojen, rozhodně ho nepochválí alespoň za snahu.

Na některá videa se opravdu člověku nekouká lehce. Chlapec totiž při některých polohách fňuká bolestí a dostatečně dává najevo, že zažívá bolest. Jeho otce sportovce to však evidentně nezajímá a vyznává tvrdý režim.

Maminka malého Alexandera pak výchovu svého muže schvaluje. Několikrát totiž do médií uvedla, že i na ní byli rodiče velmi přísní. „Mě rodiče také bili řemenem a dostávala jsem domácí vězení… Ale co? Nevyrostla ze mě snad slušná lidská bytost?“ řekla matka, která svého syna navíc nutí k tomu, aby se ve volném čase ještě věnoval dětskému modelingu.

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat