Právě vysíláme

Šéf EDA SHEERANA rezignoval kvůli urážlivému kostýmu na oslavě narozenin!

16. října 2019 15:10
Šéf EDA SHEERANA rezignoval kvůli urážlivému kostýmu na oslavě narozenin!

Šéf britského odvětví prestižního hudebního labelu Atlantic Records rezignoval. Ben Cook čelil obvinění z toho, že se před sedmi lety převlékl za člena rapové skupiny Run DMC.

Smutný případ

Ben Cook se v roce 2012 údajně převlékl za člena newyorské skupiny Run DMC na narozeninové oslavě. Cook tvrdí, že tématika oslavy byla kostýmy slavných hudebníků, ale to jeho kritiky nepřesvědčilo. Britský ředitel tak po pětiletém působení v čele Atlantic Records UK oznámil, že z této funkce odstupuje.

„Chtěl jsem uctít hudební hrdiny,“ uvedl v oficiálním vyjádření Cook„Nyní si ale uvědomuji, že jsem udělal hroznou chybu. Před sedmi lety jsem na narozeninovou oslavu přišel oblečený jako člen skupiny Run DMC.“ 

Skupina Run DMC

Skupina Run DMC

Za vlády Bena Cooka se hudebnímu labelu Atlantic Records nesmírně dařilo. Cookovi se podařilo podepsat smlouvy s hudebními hvězdami typu Eda Sheerana, Migos, Clean Bandit či Bruna Marse – celkový podíl na britském trhu jim tak vyrostl o 8 %! Reakce na Cookův odchod z labelu byly různé: někteří bývalého ředitele kritizovali za to, že přehání, jiní ho zase hájili a říkali, že udělal správně.

Sám Ed Sheeran ani ostatní hudebníci pod tímto labelem se k nečekanému odchodu Bena Cooka zatím nevyjádřili.

Zdroj: BBC, Twitter, Instagram, Metro UK

Články, které by tě mohly zajímat