Právě vysíláme

SELENA GOMEZ sdílela důkladnou esej o problémech s migrací mezi Spojenými státy a Mexikem

3. října 2019 14:10
SELENA GOMEZ sdílela důkladnou esej o problémech s migrací mezi Spojenými státy a Mexikem

Zpěvačka a herečka Selena Gomez v nové eseji pro server Time vyjádřila svůj názor na problémy s migrací mezi Spojenými státy a Mexikem. Podle zpěvačky je čas se věnovat lidem, jejichž životy imigrační zákony ovlivňují.

Silný vzkaz

Selena Gomez v unikátní eseji popsala, jak se její teta dostala do Spojených států v sedmdesátých letech, když se schovala v kufru nákladního vozidla. Následně prý takto přešli hranice i její prarodiče, již se usadili ve státě Texas a založili tam rodinu.

„Netvářím se jako expert,“ vysvětlila Selena„Nejsem politička, nejsem doktorka a nepracuji v systému. Vím, že je to nedostatečné a že potřebujeme pravidla a regulace, ale musíme si taktéž uvědomit, že naše země byla stvořena lidmi, kteří pocházeli z jiných zemí. Je čas poslechnout lidi, jejichž životy jsou ovlivněny imigračními zákony. Je čas trochu poznat jednotlivce, jejichž komplikované příběhy jsou často redukovány na jednoduché titulky.“

Populární herečka a zpěvačka popsala několik situací, kdy lidem hrozí vyhoštění ze Spojených států. Sama ovšem v eseji nenabídla konkrétní názor na to, jak situaci vyřešit. Selena se významně podílela na novém seriálu na serveru Netflix, jenž dokumentuje příběhy osmi lidí žijících s nedostatečnými doklady ve Spojených státech. Druhá nejsledovanější osoba na Instagramu tak zřejmě svůj názor na komplikované téma migrace rozvíjí skrz televizní obrazovky.

Nový osmidílný seriál na serveru Netflix nese název Living Undocumented. Upoutávku na tento pořad si můžete prohlédnout níže.

Zdroj: CNN, TIME, Netflix, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat