Právě vysíláme

SELENA GOMEZ se v rozhovoru s MILEY CYRUS přiznala, že trpí bipolární poruchou!

7. dubna 2020 12:10
SELENA GOMEZ se v rozhovoru s MILEY CYRUS přiznala, že trpí bipolární poruchou!

Americká zpěvačka Selena Gomez v rozhovoru s Miley Cyrus přiznala, že trpí bipolární poruchou! Kdy se o tom dozvěděla a jak na diagnózu zareagovala?

Nečekané prohlášení

Selena Gomez trpí bipolární poruchou. Autorka hitu Can’t Keep My Hands To Myself se k překvapující novince přiznala v pořadu Bright Minded, který moderuje zpěvačka Miley Cyrus na Instagramu. Selena se o svém skutečném stavu prý dozvěděla poté, co navštívila jednu z nejpřednějších nemocnicí pro léčbu duševních poruch ve Spojených státech: McLean Hospital ve státě Massachusetts.

Popová hvězda přiznala své kamarádce Miley, že si před návštěvou nemocnice prožila těžké období. Diagnóza bipolární poruchy jí ovšem paradoxně pomohla si ujasnit, proč na svoje problémy zareagovala určitým způsobem.

„Když jsem tu informaci (o bipolární poruše) dostala, pomohlo mi to,“ popsala situaci Selena. „Jakmile jsem to věděla, už jsem se nebála.“ Celé přiznání zpěvačky si můžete pustit níže.

Selena Gomez rovněž ve videu vyzvala všechny diváky, aby dodržovali bezpečnostní pokyny a pomohli tak zdravotníkům v boji proti koronaviru. „Musíme myslet na ty, kteří v těchto momentech riskují svoje životy,“ vzkázala zpěvačka.

Zdroj: CNN, YouTube, Instagram, mcleanhospital.org

Články, které by tě mohly zajímat