Právě vysíláme

Selenu Gomez byste na ulici nepoznali. Podívejte se, jak se zpěvačka proměnila

24. září 2021 13:10
Selenu Gomez byste na ulici nepoznali. Podívejte se, jak se zpěvačka proměnila

Selena Gomez si za posledních pár let prošla několika opravdu náročnými obdobími. Kromě rozchodů a návrat- se zpěvákem Justinem Bieberem, sedmadvacetiletá zpěvačka bojovala s duševním zdravím, což mělo vliv i na její vzhled.

Gomez byl také diagnostikován lupus , dlouhodobé autoimunitní onemocnění způsobující zánět kloubů, kůže nebo jiných orgánů. I když v současné době neexistuje lék na lupus, příznaky se mohou zlepšit, pokud je brzy zahájena léčba.

Selena nakonec musela podstoupit transplantaci ledvin poté, co trpěla řadou zdravotních komplikací včetně selhání ledvin.

Hektický život a stres se též podepsali na zpěvačky psychickém zdraví. Selena veřejně přiznala psychické problémy a jejich léčbu. I přestože válčí se svými démony, tak se vrhla do nového projektu. Mikrofon vyměnila za kameru a přijala roli v mysteriózní seriálu Only Murders in the Buildings.

Zpěvačku vyfotili paparazzi v Los Angeles a její fanoušci byli šokováni jejím vzhledem. Na Seleně se podepsali její zdravotní problémy a nebyla ani upravená. Na sociálních sítích fanoušci začali hojně kritizovat zpěvačky vzhled. Někteří se Selena zastávali, podle nich i celebrita takového formátu má právo chodit v teplákách a nebýt vždy dokonalá. My souhlasíme, i celebrity jsou pouze lidé, kteří mají právo na to mít špatný den.

Selena Gomez

Články, které by tě mohly zajímat