Právě vysíláme

Servírky měly obléknout nové uniformy. Po velkých stížnostech byly restaurací staženy

21. října 2021 9:10
Servírky měly obléknout nové uniformy. Po velkých stížnostech byly restaurací staženy

Americký řetězec Hooters je známý tím, že zaměstnává sexy servírky, které hosty obsluhují v upnutých tílkách a kraťasech. Nové uniformy servírek ovšem vzbudily takové pozdvižení, že se řetězec rozhodl stáhnout.

Restaurace Hooters navštěvují převážně páni kvůli pěkným servírkám. Ty totiž mají předepsaný speciální úbor s velkým výstřihem a kraťasy. Nyní řetězec rozdal zaměstnankyním nové úbory, které vzbudily rozruch na sociálních sítích. Servírky totiž měly obléknout kraťásky, které byly tak krátké, že už by se zřejmě mohly považovat za spodní prádlo.

Úbor vzbudil především na TikToku velké pozdvižené, a ačkoliv s ním některé servírky Hooters neměly problém, řada z nich je odmítla nosit. Kraťásky se pak nelíbí ani potencionálním zákazníkům a internetoví uživatelé se shodují na tom, že tento úbor je už vážně příliš i na Hooters.

Řetězec se nejdříve dušoval tím, že kraťásky nejsou povinné a servírky si mohou zvolit, zda je chtějí nosit. Po velké kritice na sociálních sítích byl však nakonec nový úbor zrušen úplně.

Nový úbor servírek

Články, které by tě mohly zajímat