Právě vysíláme

“Seš úplně retardovaná. A já jsem nahý.“ Po sociálních sítích koluje video s Dominikem Ferim

20. srpna 2021 13:10
“Seš úplně retardovaná. A já jsem nahý.“ Po sociálních sítích koluje video s Dominikem Ferim

Ačkoliv se bývalý poslanec Dominik Feri stáhl po obvinění ze sexuálního obtěžování z veřejného života, jeho kauza stále nekončí. Po českých sociálních sítích nyní koluje video, ve kterém má Feri posílat vzkaz neznámé ženě.

“Seš úplně retardovaná. A já jsem nahý. Úplně!” říká v krátkém záznamu natočeném na mobilní telefon Feri. Video pak rozproudilo debatu na sociálních sítích a zatímco jedna skupina uživatelů se nad ex-politikem pohoršuje, ta druhá řeší, zda je záznam vůbec pravdivý. Dle některých dohad by se totiž mohlo jednat o tzv. deepfake, tedy upravené video, ve kterém se veřejně známým lidem vkládají do úst slova, které nikdy nevyslovili. Záznamy pak působí velmi přirozeně a mnohdy je těžké je rozeznat od reality. 

Ačkoliv byl Feri dlouhou dobu mladou hvězdou politiky a jeho profil je jedním z nejsledovanějších na českém Instagramu, závažná obvinění ze sexuálního zneužití mu zlomila vaz. Deník N a A2larm přinesly svědectví dívek, které dnes již bývalého poslance viní z toho, že je v opilosti i přes výslovný nesouhlas přinutil k pohlavnímu styku. A i když Dominik ve svém prohlášení sexuální zneužití odmítl, přiznal, že se vždy nechoval jako gentleman. Po zveřejnění kauzy se navíc policii ozvaly další mladé dívky, které s Ferim rovněž mají nedobrou zkušenost. Po vypuknutí kauzy Feri odešel z politiky, ostříhal si své afro a údajně odcestoval i do zahraničí.

 

Články, které by tě mohly zajímat