Právě vysíláme

Šestiletého chlapce pokousal pes, když bránil mladší sestru! Jeho příběh dojal i ANNE HATHAWAY a filmového superhrdinu

15. července 2020 15:05
Šestiletého chlapce pokousal pes, když bránil mladší sestru! Jeho příběh dojal i ANNE HATHAWAY a filmového superhrdinu

Šestiletý Bridger z Cheyenne ve Wyomingu zakročil a postavil se před svou mladší sestřičku, když jí chtěl napadnout zuřivý pes. Bridger se nechal úmyslně zranit, aby jeho sestře pes neublížil.

Malého chlapce pes pokousal a způsobil mu rozsáhlá zranění na hlavě a v obličeji. Ihned po útoku Bridger vzal svou sestru a utíkal s ní do bezpečí. Chlapec má na tváři 90 stehů.

Hororový příběh sdílela Bridgerova teta, která v příspěvku na Instagramu označila všechny představitele Avengers„Milujeme našeho statečného chlapce a chceme, aby všichni superhrdinové věděli, že do jejich řad vstoupil další hrdina,“ napsala k fotkám teta Nikki Walker. Superhrdinou Bridger rozhodně je: „Myslel jsem, že pokud by měl někdo z nás zemřít, měl bych to být já,“ odůvodnil svůj statečný čin po útoku.

 

Snaha jeho tety nepřišla vniveč. Bridgerův příběh sdílela na sociální síti už například filmová herečka Anne Hathaway se vzkazem, že sice není Avenger, ale pozná superhrdinu, když ho vidí. A popřála statečnému chlapci snadné zotavení.

 

Potřebuješ spoluhráče?“ zeptala se oscarová herečka Hathaway v příspěvku superhrdiny Hulka a označila herce Marka Ruffala.

Ruffalo napsal dojemný komentáře přímo pod příspěvek Bridgerovi tety: „Drahý Bridgere, právě jsem se doslechl o tom, co se ti stalo. Chtěl bych jen říct, že lidé, kteří riskují život pro druhé, jsou opravdovými hrdiny. Obdivuji a respektuji tvou odvahu. Odvaha neznamená povyšovat se nebo bojovat s ostatními a naparovat se. Skutečná odvaha tkví v tom vědět, co je správné, a udělat to, i když u toho můžeš přijít k úrazu. Jsi větší chlap než mnoho, mnoho těch, co jsem viděl nebo znám. S obdivem, Mark Ruffalo (profesor Bruce Banner/Hulk).“

 

Obrovská síla sociálních médií posloužila k dobrému účelu a malému chlapci vzkazy podpory udělali zajisté radost. Mladý chlapec je právem považován za hrdinu.

 

Zdroj: Lad Bible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat