Právě vysíláme

Setkání soutěžících Survivoru: Kdo chyběl a proč nedorazila Nicol s Chilli?

13. dubna 2022 13:44
Setkání soutěžících Survivoru: Kdo chyběl a proč nedorazila Nicol s Chilli?

Reality show Survivor sice dál běží na televizních obrazovkách, ale ve skutečnosti už má svého vítěze či vítězku. Všichni soutěžící už jsou z Dominikánské republiky zpátky doma a scházejí se i po skončení show.

Survivor sice je drsnou hrou o 2 a půl milionu korun, ovšem i na pustém ostrově mohou vzniknout nová přátelství. Někteří se soutěžících si evidentně styl hry vůbec nevyčítají a nikomu nemají nic za zlé. Několik z nich se společně i sešlo na narozeninách, které slavil Gábor Boráros. Ten musel show opustit již v prvních kolech kvůli zdravotním problémům.

 

Slovenka Xénie zveřejnila na sociálních sítích fotografii, na které je ve společností vysmátých soutěžících. Nechybí Johy, Nathan, Tomáš, Iva a Lukáš. Na setkání potom zavítala i Veve a Braňo. „Kmen Azua přijel do Brna, nechápu, jak je to možný, ale ze včerejšího večera nemám žádnou normální fotku,“ napsal k jedné z fotografií učitel Lukáš. Na setkání pak kromě dalších soutěžících chyběly členky „svaté trojice“ Survivoru– a to Nicol, Chilli a Veronika. Neměli jen čas, nebo neměli zájem se s ostatními vidět? Či se snad chtějí vyhnout hatu? Pokud sledujete Survivor, jistě víte, že tato trojice není u fanoušků zrovna oblíbená a konkrétně NicolChilli sklízí pořádnou vlnu nenávisti na sociálních sítích. Ne všem se totiž líbila taktika, kterou proti ostatním na ostrově vedly. Nutnou ovšem podotknout, že obě byly velmi silnými hráčkami a hra přeci jenom zůstává hrou 😊.

Články, které by tě mohly zajímat