Právě vysíláme

Setr PETE umřel, aby zachránil své páníčky před nebezpečím. Je to ten nejstatečnější pes!

2. srpna 2020 10:10
Setr PETE umřel, aby zachránil své páníčky před nebezpečím. Je to ten nejstatečnější pes!

Každý, kdo si kdy pořídil psa ví, že to jsou neobyčejně milující stvoření, které by svého páníčka ochraňovali nejen před zloději, ale i před vším nebezpečím, které by je mohlo potkat.

To, že zvířecí láska k lidem může být obrovská, dokázal čtrnáctiletý Irský setr jménem Pete. Ten totiž své majitele zachránil před medvědem!

Peteho vlastnili řadu let manželé Stephen a Cathi. Jako milovníci psů měli doma hned několik chlupáčů, které často společně venčili. Jednoho dne podnikli všichni společně výlet do lesa v New Jersey, kde je čekalo nepříjemné překvapení. Do cesty se jim totiž dostal nebezpečný medvěd černý!

Stephen a Cathi zůstali v šoku a absolutně netušili, co budou dělat. Ten, kdo však překvapivě zachoval chladnou hlavu, byl jejich setr Pete. Ten se dokonce rozhodl, že své páníčky zachrání a medvědovi se postavil do cesty. Mezitím, co ho zabavil, Stephen a Cathi se dostali do bezpečí spolu s ostatními psíky. Když se potom Stephen pro Peteho vrátil, našel ho zraněného ležet na zemi. Okamžitě ho odvezl na pohotovost, kde ale už pejskovi bohužel nedokázali pomoct. Pete umřel jako hrdina,“ napsali jeho nešťastní majitelé na Instagram s tím, že na pejska budou s láskou vzpomínat.

 

Zdroj: Little Thinks

Pes s jazykem vysícím z tlamy byl hvězdou Instagramu. Teď je ale konec. Proč?

Články, které by tě mohly zajímat