Právě vysíláme

Shakira zuří. Piqué porušil dohodu, na veřejnosti se líbal s novou partnerkou

23. srpna 2022 12:10
Shakira zuří. Piqué porušil dohodu, na veřejnosti se líbal s novou partnerkou

Shakira je prý „velmi naštvaná“ poté, co byl její bývalý partner Gerard Piqué vyfocen se svou zjevně novou přítelkyní.

O víkendu se objevily snímky třiceti pěti letého fotbalisty s jeho novou partnerkou, dvaceti tří letou studentkou PR Clara Chia Marti, jak se objímali a líbali na festivalu Summerfest Cerdanya v Katalánsku.  Stalo se tak, tři měsíce poté, co Piqué a Shakira oznámili rozchod.

Rodinný přítel Shakiry řekl španělskému portálu Socialite, který snímky zveřejnil, že je držitelka Grammy „velmi naštvaná, když vidí otce svých dětí se svou novou přítelkyní na veřejnosti. Dále tvrdí, že Shakira a Piqué, kteří mají dva společné syny devíti letého Milana a sedmi letého Sashu, měli dohodu, ve které „nemohli vystupovat na veřejnosti se svými partnery během prvního roku rozchodu“.

Zpěvačka Shakira a fotbalista Gérard Pique oficiálně potvrdili rozchod z Česka„S politováním potvrzujeme, že se naše cesty rozchází. V zájmu blaha našich dětí, které patří k naším nejvyšším prioritám, prosíme o respektování soukromí, děkujeme za pochopení,“ napsala v prohlášení kolumbijská zpěvačka.

Poté se ukázalo, že toto oznámení Shakira poskytla z Hluboké nad Vltavou. Právě tam se totiž konal prestižní evropský turnaj desetiletých baseballistů SuperCup. S týmem Catalonia dorazila také zpěvačka Shakira a obránce fotbalové Barcelony, Gérard Piqué. Oba sem přijeli podpořit svého syna Milana, který za Catalonii hraje.

Shakira je v současné době zapletená do právního dramatu, ve kterém je obviněna z toho, že vletech 2012 až 2014 nezaplatila španělské vládě milionové daně. Španělští prokurátoři požadují v případě prokázání viny osmiletý trest odnětí svobody.

Články, které by tě mohly zajímat