Právě vysíláme

SHELDON a AMY opět spolu! Herci z TEORIE VELKÉHO TŘESKU chystají nový seriál

22. září 2019 13:10
SHELDON a AMY opět spolu! Herci z TEORIE VELKÉHO TŘESKU chystají nový seriál

Jim Parson a Mayim Bialik jsou herci z populární seriálu Teorie velkého třesku. Mimo to jsou však také velcí kamarádi, jenž se rozhodli, že po ukončení sitcomu spolu budou i nadále spolupracovat. Jakou si pro fanoušky připravili novinku?

Herci se rozhodli společně pracovat na seriálu s názvem Carla. V něm si Mayim zahraje hlavní roli a Jim si vezme na starost post producenta. Jestli se starý dobrý Sheldon někdy objeví před kamerou, zatím není jasné.

Seriál Carla bude založen na starším sitcomu Miranda, který se dlouhou dobu vysílal na stanici BBC. Mayim Bialik si zahraje postavu Carli – 39leté ženy, jenž se snaží najít své místo ve společnosti a urovnat si vztahy se svou matkou.  Vezme peníze, které jí rodiče šetřili na svatbu, a otevře si kavárnu v Louisvillu.  „Carla je sebevědomý, velký, multikamerový seriál vyprávěný z pohledu silné ženy. Posunuje formát způsobem, který bude výjimečný,“ řekl ředitel televize Fox, na které Carla poběží. Na scénáři se podílel i celoživotní partner Jima Parsona Todd Spiewak, jenž založil firmu That’s Wonderful Productions.

via GIPHY

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat