Právě vysíláme

Shopaholic Nicol přivítala na svět syna. Porod trval tři dny

15. března 2024 9:22
Shopaholic Nicol přivítala na svět syna. Porod trval tři dny

Influencerka Shopaholic Nicol se stala maminkou. Blondýnka si prošla velmi těžkým porodem, který trval až tři dny. V porodnici se navíc Nicol musí zdržet delší dobu.

Nikola Čechová přivedla na svět chlapečka, který dostal jméno Hugo. Syn se známé youtuberce narodil 10. března a porod dal prvorozené mamince dost zabrat. Nicol totiž na instagramu sdělila, že rodila až tři dny a stále s chlapečkem nemůže domů. Ona i miminko jsou však v pořádku. A právě to je to hlavní! Jelikož se totiž Nicol fanouškům na sítích delší dobu nehlásila, řada z nich měla strach. 

„Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká. Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,” napsala influencerka a poděkovala i svému příteli Adamovi. „Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ dodala a pod jejím příspěvkem se objevila záplava gratulací. Kolegové i fanoušci vítají Huga na světě a drží youtuberce palce. 

Články, které by tě mohly zajímat