Právě vysíláme

Shopaholic Nicol přiznala těžké psychické problémy. Skončí s Instagramem? 

1. června 2021 12:10
Shopaholic Nicol přiznala těžké psychické problémy. Skončí s Instagramem? 

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol na Instagramu přiznala, že ve svém životě zažívala chvíle, kdy chtěla se vším skončit. Dokonce chtěla skončit s Instagramem, který ji živí a kde má přes 736 tisíc sledujících.

I když Instagramový profil Shopaholic Nicol je plný radosti a krásných úsměvů, úspěšná influencerka a moderátorka Snídaně s Novou bojovala s úzkostmi a psychickými problémy. „Necítila jsem se dobře, měla jsem úzkosti a věděla jsem, že si nedokážu pomoci sama. Do té doby jsem nikoho, kdo chodí k psychologovi, neznala. Až teď, když jsem o tom začala sama mluvit, svěřuje se mi hodně lidí s podobnou zkušeností. Zjišťuju, že chodit k psychologovi je vlastně standard, že je to normální,“ přiznala Nicol pro Novinky.cz.

„Každý má v sobě něco, co si potřebuje vyřešit. Psycholog je nestranný a může vás navést k řešení, na které sama nepřijdete, protože jste svými problémy tak pohlcená, že nevidíte souvislosti a možnosti. Mělo by se o takových věcech víc mluvit, přestat se za ně stydět. To video vidělo přes 300 tisíc lidí a hodně z nich mi děkovalo, že jsem o tom tématu promluvila,“ dodala sympatická Nicol, který se pomocí terapie snaží své problémy vyřešit a vzdorovat jim.

Zdroj: Instagram, Novinky, Expres

Články, které by tě mohly zajímat