Právě vysíláme

SHOPAHOLIC NICOL prošla velkou proměnou a pochlubila se špičkovou postavou!

11. srpna 2020 11:10
SHOPAHOLIC NICOL prošla velkou proměnou a pochlubila se špičkovou postavou!

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se na Instagramu pochlubila s velkou proměnou. Známá youtuberka a moderátorka na sobě zamakala a podařilo se zformovat skvělou postavu.

Nikola na Instagramu zveřejnila snímek, na kterém srovnává svou postavu před a po hubnutí. V příspěvku se pak drobná blondýnka svěřila s tím, že za 4 měsíce zhubla 5 kilo, a ačkoliv se to možná může zdát málo, na její postavě se to opravdu projevilo. Nikol totiž vážně vypadá výborně a shozená kila jsou jasně znát. A jak navíc samotná youtuberka přiznala, vysněného těla nedocílila šílenými dietami, ale především zdravou a vyváženou stravou.

„Od začátku chtěla jít přirozenou, a hlavně udržitelnou cestou. Žádný extrémy, hladovění, bláznivý diety, keto, koktejly, sacharidový vlny a nevím co ještě. Čistě zdravé jídlo ve správných porcích a pohyb. Možná to trvá déle než když si vezmete nějakou směs, smícháte s vodou a máte svačinu, ale já jsem tomu chtěla porozumět. Naučit se si zdravý jídlo uvařit, vědět z čeho se skládá, jak velkou porci moje tělo potřebuje a najít zdravější alternativy, které mému tělu dají více,“ napsala Nikola a dodala, že se nyní stravuje podle předem připraveného jídelníčku a hodně se hýbe.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat