Právě vysíláme

Šílené! Chlapík v rámci internetové výzvy olizoval zvonek u sousedů, později se přišel omluvit

5. dubna 2020 16:10
Šílené! Chlapík v rámci internetové výzvy olizoval zvonek u sousedů, později se přišel omluvit

Stále existují lidé, kteří v rámci nejrůznějších internetových výzev ohrožují sebe i své okolí. Chlapík z Ameriky, který společně s kamarádem olizoval zvonku u sousedů, je toho důkazem.

Většině lidí došla vážnost situace ohledně pandemie koronaviru a rozhodli se dodržovat hygienické i karanténní doporučení. Najdou se však i takoví, kteří jednají přesně opačně: v rámci nejrůznějších internetových výzev dělají ty nejšílenější věci. Právě do téhle druhé skupiny patří i chlapík z amerického Batesville. Ten v noci chodil a olizoval zvonku u sousedů.

Tenhle podivný kousek ale zachytily bezpečnostní kamery, když si dotyčný uvědomil rozměr blbosti, kterou provedl, přišel se sousedům omluvit.

„Chápu, že to, co jsem udělal, bylo skutečně nemístné a omlouvám se za to,“ řekl, prý se chtěl jen předvést před kamerou.

A couple of "losers" in Batesville didn't get the message about social distancing. One was caught LICKING a doorbell camera>> www.kait8.com/2020/03/26/losers-caught-licking-couples-doorbell-camera-amid-coronavirus-crisis/

Zveřejnil(a) Region 8 News dne Čtvrtek 26. března 2020

 

Zdroj: ladbible.com, Facebook 

Články, které by tě mohly zajímat