Právě vysíláme

ŠÍLENOST! Dívka chtěla vypadat jako Angelina Jolie. Po plastikách už ani nepřipomíná člověka

1. prosince 2017 15:10
ŠÍLENOST! Dívka chtěla vypadat jako Angelina Jolie. Po plastikách už ani nepřipomíná člověka

42letá Angelina Jolie patří mezi nejvíc sexy ženy světa, a proto není divu, že mnoho žen se snaží kopírovat její vzhled. Mladá Íránka Sarah je herečkou tak posedlá, že přiznala, že udělá cokoliv, jen aby vypadala jako ona. A její proměna je vážně šokující!

Sarah podstoupila 50 plastik, které z pohledné dívky vytvořily něco, co se připomíná možná tak mimozemšťana. Všemožné operace kompletně změnily její obličej a kvůli nafouknutým rtům, upravenému nosu, zúžení tváře a barevným kontaktním čočkám už ani kdysi opravdu krásná Sarah nevypadá jako člověk. Její fotografie extrémní proměny se staly na internetu okamžitě virálními a dívčin profil na Instagramu sleduje už přes 330 tisíc lidí.  Obdiv však Sarah rozhodně nesklízí a lidé jí přirovnávají k zombie.

Nejenom že Sarah nyní vypadá opravdu strašidelně, ale také riskuje své zdraví. Kromě plastik i extrémně hubne a chce, aby její nepřekročila hranici 40 kilogramů. Tak snad se jednou k dívce vrátí zdraví rozum a přestane s těmito šílenostmi. Tohle je totiž už vážně moc!

Sexuální poradna pana tuleně: Chci sex s více muži. Jak to mám říct svému příteli?

Články, které by tě mohly zajímat