Právě vysíláme

Silně obézní Erika shodila 123 kilo. Její proměna je neuvěřitelná

26. února 2021 12:10
Silně obézní Erika shodila 123 kilo. Její proměna je neuvěřitelná

Opět tu máme neuvěřitelný důkaz toho, že když člověk opravdu chce, může změnit svůj život.

Příběhů o shození mnoho kil s celkové změně postavy i životního stylu jsme vám už přinesli nespočet. Stále nás však nepřestane překvapovat, jak moc se dokážou lidé proměnit. Američanka Erika Olson milovala jídlo až tak moc, že se jí podařilo dostat na 193 kilogramů. Lékaři u ní posléze diagnostikovali prediabetes a hrozilo onemocnění cukrovkou. Erika se proto kvůli svému zdraví rozhodla razantně změnit život.

„Objednávala jsem si Big Mac Menu s velkými hranolky a limonádou. K jídlu jsem vždycky potřebovala něco sladkého, ať už limonádu, sušenky nebo dort. Jídel z McDonaldu bych tehdy snědla hrozně moc. Obvykle jsem zvládla celou velkou feferonkovou pizzu – jen já sama. Všeho jsem si dávala dvojité porce,“ řekla o svém bývalém jídelníčku. Nyní se způsob jejího stravování razantně změnil a fast foody už do jejího života nepatří.

„Jím 1 800 kalorií denně. Snídám míchaná vejce s trochou sýra a krůtí klobásy. Dopoledne si dám proteinovou tyčinku a k obědu nízkosacharidovou tortillu s jablky a arašídovým máslem. K večeři si dávám většinou nějaké maso se zeleninou a rýží,“ tvrdí Erika, které se podařilo zhubnout neuvěřitelných 125 kilogramů a vypadá jako zcela nový člověk.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat