Právě vysíláme

Silně popálená TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se stále nachází v istanbulské nemocnici. Jak se jí daří a kdy bude převezena do Česka?

2. října 2018 15:10
Silně popálená TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se stále nachází v istanbulské nemocnici. Jak se jí daří a kdy bude převezena do Česka?

Během dovolené v Turecku zažila populární česká YouTuberka Týnuš Třešničková chvíle hrůzy. Společně se svým přítelem byla těžce popálena v luxusní restauraci a musela být operována. Jak je na tom nyní?

Týnuš a její přítel Viktor Hajíček navštívili v Istanbulu restauraci slavného kuchaře Salt Bae. Během večeře se však stala tragédie. Poté, co obsluha baru nalila do ohně neznámou tekutinu, plameny zachvátily celou plochu baru a neminuly ani sedící turisty, mezi kterými byla právě půvabná Týnuš.

Slavná bloggerka byla popálena na 35 procentech těla. Oheň zasáhl převážně její obličej a hrudník. Viktor Hajíček pak utrpěl popáleniny na 15 procentech těla.

Momentálně se Týnuš nachází v luxusní istanbulské nemocnici, kde se po operaci dává dohromady. Podle posledních informací se její zdravotní stav mírně zlepšil. „Zraněná Češka a její partner se stále nachází v nemocnici, kam byli převezeni z původního zařízení. Je o ně dobře postaráno. Je to ta nejlepší nemocnice, která v Istanbulu je. Převoz do Česka se bude konzultovat s lékaři a tozhodnou o něm z části také sami zranění Češi. O převozu bude ministerstvo zahraničí včas informovat,“ uvedla tisková mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová pro server Extra.cz

Držíme Týnuš palce, ať už je zase brzy dobře.

 

Zdroj: Extra.cz

Matka dělala ze své dcery invalidu. Ta ji v dospělosti nechala zabít

Články, které by tě mohly zajímat