Právě vysíláme

SIMONA KRAINOVÁ čelí kritice ohledně původu jejího nového domácího mazlíčka

9. července 2020 13:10
SIMONA KRAINOVÁ čelí kritice ohledně původu jejího nového domácího mazlíčka

Modelka Simona Krainová způsobila na sociálních sítích poprask, když zveřejnila fotku nového přírůstku v rodině. Kvůli původu malinkaté roztomilé čivavy se do ní pustila řada jejích fanoušků.

Fanoušci modelku na Instagramu i Facebooku obviňují, že si pořídila psa z množírny. Simona několikrát všechny, kteří pochybují o původu její fenečky, informovala o tom, že její AngelA rozhodně nepochází z množírny a papíry původu má. Ani to nestačilo. Spousta diskutujících modelce nevěří, protože prý takto malá čivava nemůže mít průkaz původu a zpochybňují paní chovatelku.

„Však je to hnus! Podporovat množírny! Čistokrevný pes bez průkazu původu neexistuje, vy jen navádíte své fanoušky, aby dělali stejné chyby, je mi z toho docela smutno, vy byste měla mít rozum,“ zaznělo na Instagramu Krainové a strhla se lavina ohledně původu malé čivavy.

„Tak vás zamrzí, když vidíte, že nějaká celebrita, která svou tváří může pomoci a být inspirací, tak vlastně podpoří někoho, kdo ty pejsky množí hlava nehlava. A věřte, že v čivavách se vyznám, koukám každý týden na inzerce a kdo stylizuje čivavky k prodeji do korálků a do inzerce píše mini, teacup, v dospělosti 1,5 – 2 kg… A určitě není normální, že někdo, kdo prodává čivavy, má nějaká štěňátka vždy k prodeji a inzerát vždy jak přes kopírák,“ napsala další diskutující.

Krainová nařčení zásadně odmítá a na tyto komentáře reaguje hodně zostra. „Bože, vy jste ubohá,“ reagovala na jeden nenávistný komentář Krainová. Další reakce se nesly v podobném stylu, a všem vrátila úder s tím, že ji nezajímá, co si ostatní myslí. „Děkuju za všechny zprávy, co mi píšete. Jste nejvíc… A ty blbky v bloku zdravím taky, hlavně se nemnožte,“ vzkázala rýpavým nenávistným diskutujícím, kteří ji zasypali negativními komentáři, a na sociální síti je zablokovala.

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat