Právě vysíláme

Simona Krainová si podmanila český internet. Založila si OnlyFans, kde nabízí nahé fotky

22. srpna 2023 12:59
Simona Krainová si podmanila český internet. Založila si OnlyFans, kde nabízí nahé fotky

Simona Krainová na platformě OnlyFans? To je momentálně téma číslo jedna v Česku. A pozor, bývalá modelka má údajně na této sociální síti obrovský úspěch!

Simoně Krainové je sice 50 let, ovšem nutno podotknout, že vypadá výborně. Bývalá modelka a maminka dvou synů se ovšem rozhodla následovat řadu českých influencerek a založila si profil na sociální síti OnlyFans. Ta nabízí uživatelům placený obsah, ovšem je na každé tvůrkyni, co všechno chce svým sledujícím ukázat.

I Krainová se rozhodla svého vzhledu využít a vydělat si pěkné peníze, na OnlyFans nabízí za 20 dolarů své nahé a odhalené fotografie a dle informací webu Extra.cz sklízí velký úspěch. Ne všichni její fanoušci ovšem s jejím nápadem souzní a Simona se stala i terčem kritiky. „Máte tohle ještě ve svém věku zapotřebí?“ ptají se lidé na instagramu. Blondýnka ovšem kritiku neřeší, a tak jako vždy poslala haterům vzkaz: „Ti, komu se to líbí, ať si to užijí. A zbytek smutných moralistů, ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a nasranost.“

Články, které by tě mohly zajímat