Právě vysíláme

Skandál na ceremoniálu soutěže krásy: Kolegyně zaútočila na vítězku a strhla jí korunku. Žena skončila v nemocnici

7. dubna 2021 13:10
Skandál na ceremoniálu soutěže krásy: Kolegyně zaútočila na vítězku a strhla jí korunku. Žena skončila v nemocnici

Soutěž krásy Mrs. Srí Lanka skončila naprostým fiaskem. Kolegyně zaútočila na vítězku a strhla ji korunku, ta poté skončila v nemocnici.

Skandál se stal ještě na pódiu, těsně po vyhlášení vítězky, jíž se stala jednatřicetiletá Pushpika De Silva. Její předchůdkyně a současná Mrs. World Caroline Jurie strhla vítězce korunku z hlavy s tím, že podle pravidel soutěže nesmí být účastnice rozvedené.

„Je pravidlo, které vylučuje ženy, které již byly vdané a jsou rozvedené. Takže korunka patří druhému místu,“ řekla Mrs. World Jurie. Vítězka mezitím pódium naštvaně opustila.

Organizátoři soutěže se vítězce následně omluvili a potvrdili, že pravidla neporušila. De Silva je sice s partnerem v odloučení, rozvedená ale není. Korunku jí tedy vrátili. „Být v odloučení a rozvod jsou úplně odlišné věci. Nejsem rozvedená žena,“ vyjádřila se k incidentu De Silva na sociální síti.

Dále uvedla, že po incidentu měla zranění na hlavě a musela být ošetřena v nemocnici. Proti „bezpředmětnému a urážlivému“ chování podnikne právní kroky.

„Je ostuda, jak se Caroline Jurie na jevišti zachovala, a organizace Mrs. World už začala s šetřením incidentu,“ uvedl ředitel pořadu Chandimal Jayasinghe pro BBC a dodal, že organizátoři jsou z chování Jurie zklamaní.

Zdroj: BBC, YouTube 

Články, které by tě mohly zajímat