Právě vysíláme

Školák (9) věnoval učitelce peníze z kapesného! Prý si zaslouží mnohem větší plat

10. listopadu 2019 13:10
Školák (9) věnoval učitelce peníze z kapesného! Prý si zaslouží mnohem větší plat

Platy učitelů se neřeší jen u nás a i jinde ve světě si lidé uvědomují, že pedagogové jsou za svou práci placeni opravdu velmi málo. Že to ovšem dochází i dětem? To je velké překvapení!

Devítiletý Parker Williams z Floridy dojal svou oblíbenou učitelku velmi milým gestem. Věnoval jí totiž svých 350 korun z kapesného a ještě jí napsal opravdu velmi krásný dopis. „Vážená paní Chambersová, myslím si, že učitelé nedostávají za svoji práci tolik peněz, kolik by si zasloužili. Přijala byste tak prosím tento dar?” napsal žáček učitelce, která pochopitelně peníze nepřijala, ale chlapcovo gesto ji potěšilo. „Parkere, žáci jako ty jsou tím důvodem, proč učím,” napsala mu.

Když se rodiče malého gentlmana dozvěděli, co jejich syn udělal, zůstali velmi mile překvapeni. O Parkerově nápadu totiž neměli ani ponětí a rozhodně to nebyl jejich nápad.

Samotného Parkera sice zaskočilo, že učitelka peníze nepřijala, ale rozhodně není smutný. Podle svých slov je totiž rád, že se pokusil udělat něco správného a paní Chambersová je výborná učitelka, která by si peníze rozhodně zasloužila.

 

 

Zdroj: msn.com

Články, které by tě mohly zajímat