Právě vysíláme

Slavná česká YOUTUBERKA se bude vdávat! Přítel ji požádal o ruku velmi romantickým způsobem.

27. listopadu 2018 15:10
Slavná česká YOUTUBERKA se bude vdávat! Přítel ji požádal o ruku velmi romantickým způsobem.

Český YouTuberský svět se dočká svatby! Půvabnou blogerku požádal její dlouholetý přítel o ruku na romantickém výletě v Maďarsku.

Katka Králová je sestra úspěšného YouTubera Jirky Krále. Zároveň je však sama blogerkou a už delší dobu točí videa, která sklízí velký úspěch. Sympatické brunetce se však nedaří jen na internetu, velké štěstí zažívá i v soukromí. Dlouholetý přítel Tomáš se ji totiž rozhodl požádat o ruku!

K romantické žádosti došlo na výletě v Maďarsku. Zamilovaný pár si užíval krásnou Budapešť a Tomáš vzal Katku na místo, kde se nachází tzv. růžový kámen. O něm se podle pověsti traduje, že když se na něj posadí mladý pár, do roka bude svatba.

Řekla ano?

Tomáš neváhal a s Katkou se na onen „zázračný“ kámen posadil. Poté své přítelkyni řekl o pověsti a nečekaně vytáhl z kapsy krabičku s prstýnkem.

YouTuberka nevěřila vlastním očím. Ihned propadla v pláč a bylo vidět, že žádost o ruku ji mile šokovala. Na nabídku samozřejmě řekla ano a my se tak můžeme těšit na YouTuberskou veselku.

Katka celý výlet do Maďarska jako správná blogerka natočila a vy se nyní můžete podívat na to, jak žádost o ruku vypadala! Co myslíte, uskuteční se svatba opravdu už za rok? 🙂

 

Zdroj: YouTube

15 sexuálních pojmů, které možná neznáte

Články, které by tě mohly zajímat