Právě vysíláme

Slavná influencerka zemřela v pouhých 36 letech, byla těhotná

5. ledna 2021 13:10
Slavná influencerka zemřela v pouhých 36 letech, byla těhotná

Influencerka Emily Mitchell, autorka blogu The Hidden Way, zemřela jen pár dnů před vánočními svátky. Byla v šestnáctém týdnu těhotenství.

Mitchell zemřela zcela nečekaně, pouhé tři dny před Vánocemi. Zanechala po sobě manžela Josepha a čtyři děti. Za pár měsíců měla přitom porodit popáté. Čekala chlapečka, kterého plánovala pojmenovat Joey.

Em si dávala svou ranní kávu a toust, když v tom najednou přestala reagovat. I přes okamžitou pomoc dětí, manžela i záchranné služby ale nebyla snaha o její oživení úspěšná. Doktoři zjišťují, co bylo příčinou smrti,“ píše se na stránce, která vznikla za účelem finanční pomoci pozůstalé rodině.

Instagram influencerky v poslední době plnily fotky rostoucího bříška. Jak na začátku prosince prozradila svým sledujícím, plánovala porodit císařským řezem. „Nikdy jsem neměla v plánu jít pětkrát na císařský řez. Ale můžete si být jistí, že jsem za ně vděčná. Nezáleží na tom, jak se ty děti dostanou ven. Je důležité jen to, že se dostanou ven. A to, že jsou hluboce milovány.“

Zdroj: EOnline, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat