Právě vysíláme

Slavná supermodelka se zasnoubila! Vezme si o šestnáct let mladšího přítele

30. prosince 2018 14:10
Slavná supermodelka se zasnoubila! Vezme si o šestnáct let mladšího přítele

Na svatbu nikdy není pozdě! Tak přesně to si řekla jedna z nejznámějších supermodelek světa a zasnoubila s o šestnáct let mladším přítelem.

Heidi Klum je pětačtyřicet let. Slavná Němka je dvakrát rozvedená a má čtyři děti. Jejím bývalým manželem je populární zpěvák Seal, za něhož byla Heidi provdaná v letech 2005 až 2014.

Ačkoliv to krásné modelce s láskou mnohokrát nevyšlo, rozhodně na ni nezanevřela. V květnu tohoto roku se dala dohromady se svým krajanem, kytaristou ze skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem.

Ačkoliv je Tom o šestnáct let mladší, se sexy blondýnkou mu to neuvěřitelně klape. I samotná Heidi si vztah nemůže vynachválit a v médiích o něm pěje samou chválu. „Můj přítel je o mnoho let mladší než já a spousta lidí náš vztah jen kvůli tomu stále zpochybňuje. Když o tom tak přemýšlím, je to tak, že náš věkový rozdíl si uvědomuji jen v těchto chvílích. Musíte žít svůj život a být šťastní a moc neřešit, co si o vašem životě myslí okolí. Ve výsledku si tím jen zaděláváte na další vrásky,“ říká oblíbená modelka, která se nyní znovu rozhodla, že bude vdanou paní a s Tomem se zasnoubila.

S radostnou novinou se pochlubila na Instagramu, kde ukázala překrásný diamantový prsten. „Řekla jsem ano,“ připsala k fotografii, na které kromě svého miláčka láskyplně objímá.

 

Zdroj: Instagram

Kdo podle vědců zemře a kdo přežije v poslední řadě Hry o trůny?

Články, které by tě mohly zajímat