Právě vysíláme

Slovenka tetuje světové hvězdy, pod rukama měla Chrise Browna i Cardi B

1. dubna 2021 12:10
Slovenka tetuje světové hvězdy, pod rukama měla Chrise Browna i Cardi B

Slovenka Ivana Beláková patří mezi nejvyhledávanější tatérky na světě. Pod svýma rukama měla například rapperku Cardi B nebo moderátorku Ellen DeGeneres, ale třeba také Chrise Browna, kterému vytetovala portrét jeho syna Aeka.

„Když přijdu k celebritě domů, mám určené místo na parkování. Pak musím projít přes ochranku a ani tak mě ještě nepustí do domu. Musím ještě přímo volat té celebritě, abych mohla jít dovnitř,“ prozradila Beláková v rozhovoru s Michalem Šoporem, Čechem žijícím v Los Angeles. A jak dodala, podobným kolečkem si musí projít vždy, nehledě na to, zda už dům dané celebrity v minulosti navštívila.

Ceny za její tetování se běžně pohybují v rozmezí od 10 do 15 tisíc dolarů. „Když tetuji celebrity, nemám většinou komplikovanou práci. Tím myslím velké tetování na několik sezení. Spíš si dávají udělat něco malého,“ prozradila tatérka.

Pod svýma rukama měla například Cardi B, Miu Khalifu nebo Lil Waynea. Ve svém portfoliu se může chlubit také tetováním pro Chrise Browna. „Dělala jsem mu portrét syna Aeka v takovém futuristickém punk stylu. Vím, že má rád takové barevné a vesmírné věci, proto jsem mu navrhla právě tento design,“ řekla Beláková v rozhovoru pro Refresher.

A na jaké nejdivnější místo Slovenka kdy tetovala? „Dělala jsem kérky na všechna místa na těle. I oční víčka, i když to není úplně nejdivnější. Ale měla jsem jednoho klienta, který si nechal na zadku udělat plameny. Přemlouval mě k tomu asi půl roku.“

Zdroj: Michal Šopor, Refresher, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat