Právě vysíláme

Smutný pohled: Herec Matthew Perry opět ukázal velmi zanedbaný vzhled

3. května 2022 14:15
Smutný pohled: Herec Matthew Perry opět ukázal velmi zanedbaný vzhled

Nové fotografie Matthewa Perryho pořízené paparazzi v Los Angeles jsou opět velmi smutné. Herec už totiž dávno nepřipomíná vtipného a charismatického Chandlera z Přátel.

Jak už možná víte, Matthew Perry bojuje skoro celý svůj život se závislostí na alkoholu. Trpí rovněž depresemi a dlouhou dobu byl závislý i na lécích. A ačkoliv je fanoušky milován především díky své roli vtipálka ChandleraPřátel, v současnosti je jeho vzhled důkazem toho, že herec bojuje v soukromém životě s velkými problémy.

Perryho vyfotografovali v ulicích Los Angeles a nutno podotknout, že herec ani zdaleka nepřipomínal hollywoodskou hvězdu. Jeho zevnějšek byl velmi neupravený, Matthew měl rozcuchané vlasy a na sobě vytahané oblečení. Vedle sebe měl ovšem velmi pohlednou, mladou tmavovlásku. Zda se jedná o hercovu novou přítelkyni, zatím není jasné. Perry před nedávnem oznámil rozchod se snoubenkou Molly Hurwitz.

Matthew připravuje vydání své vlastní autobiografické knihy pod názvem Friends, Lovers And The Big Terrible Thing. V ní by měl zmínit nejen zákulisí oblíbeného sitcomu, ale i své problémy s alkoholem a drogami.

 

Články, které by tě mohly zajímat