Právě vysíláme

SNOOP DOGG se omluvil americké moderátorce za to, že ji veřejně urážel

13. února 2020 11:10
SNOOP DOGG se omluvil americké moderátorce za to, že ji veřejně urážel

Americký rapper Snoop Dogg se na Instagramu omluvil za příspěvek, ve kterém urážel americkou moderátorku Gayle King. „Nebyl jsem takhle vychován,“ tvrdil autor hitu Gin & Juice.

Přehnal to

„Když se dvakrát špatně zachováte, svoji původní chybu nenapravíte,“ uvedl Snoop Dogg v krátkém videu na Instagramu, v němž označil americkou moderátorku Gayle King, „když uděláš chybu, musíš ji odčinit. Přehnal jsem to.“

Americký rapper narážel na incident, který se odehrál mezi ním a známou televizní moderátorkou Gayle King. Pětašedesátiletá tvář stanice CBS po smrti Kobeho Bryanta se totiž během živého přenosu zeptala hosta, zda život známého basketbalisty nebude poskvrněný kvůli obvinění ze znásilnění, kterému Bryant čelil v roce 2003.

Snoop Dogg tehdy na svém Instagramu zareagoval videem, v němž moderátorce vzkázal: „Táhni ty kr**o, než si pro tebe přijdeme.“ Kontroverzní výrok rappera na sociálních sítích spustil vlnu nenávisti proti moderátorce. Prý ji chodily i výhružné zprávy.

Nyní se známý hudebník za svůj výrok omluvil a řekl, že se za televizní osobnost modlí. Snad si to příště rozmyslí, než začne někomu veřejně nadávat a vyhrožovat.

Zdroj: RollingStone, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat