Právě vysíláme

Šokující případ týrání: Teenageři pejska zdrogovali, bili a do očí mu stříkali deodorant!

20. června 2019 10:21
Šokující případ týrání: Teenageři pejska zdrogovali, bili a do očí mu stříkali deodorant!

Přinášíme vám další otřesný případ týrání zvířete. To, co provedli mladí školáci nebohému pejskovi, je vážně šokující!

Británii se odehrál případ, který jen stěží pochopíte. Tři tamní nezletilí kluci požili drogy a ukradli psa ze sousedství jménem Chunky. To, co mu pak provedli, je opravdu otřesné a jak tvrdí jeden z veterinářů, který později pejska ošetřoval, něco tak krutého ještě snad nikdy neviděl.

Jak uvedla policie, kluci do pejska nejprve narvali drogy. Poté do něj surově kopali a bili ho. Rovněž mu popálili obličej ohněm a do očí mu stříkali deodorant. Nebohého pejska poté nakonec nechali válet na ulici.

Když se Chunkymu naštěstí poté dostala pomoc, panička zraněného pejska byla v šoku. Fotografie toho, jak mladíci pejska týrali, se navíc objevila na internetu a vypadá to, že kluci měli z týrání psa moc velkou srandu a svého činu rozhodně nelitují.

Jelikož byly tyrani v době svého činu nezletilí, soud je bohužel nemohl potrestat jako dospělé. Všichni kluci tak vyvázli s pokutou a zákazem vlastnit pět let jakékoliv zvíře. Rovněž musí docházet do poradny pro problémové děti.

Panička Chunkyho se však s tímto trestem nechce smířit, a proto na internetu založila petici, jenž má bojovat za to, aby všem těm, kteří týrají zvířata, byl uložen celoživotní zákaz vlastnit zvíře. Petice měla velký úspěch a v této době už posbírala 30 tisíc podpisů. Uvidíme tedy, jestli ve Velké Británii něco změní…

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat