Právě vysíláme

Šokující rozchod Gábora ze Survivoru: “Podváděl mě, když jsem rodila,” říká Monika

26. dubna 2022 13:10
Šokující rozchod Gábora ze Survivoru: “Podváděl mě, když jsem rodila,” říká Monika

Vypadalo to, že je život slovenského zápasníka MMA Gábora Borarose zalitý sluncem. Poté, co se vrátil z ostrova v Dominikánské republice domů, narodila se mu prvorozená dcera. Ovšem jen čtrnáct dní nato přišel nečekaný rozchod.

Účastníkovi reality show Survivor se roztomilá dcera Zorka narodila přesně na den jeho třicátých narozenin. Hrdý novopečený otec se hned na sociálních sítích pochlubil několika fotkami.

Jenže podle snoubenky Moniky Jákliové má zápasník MMA do zodpovědného otce a budoucího manžela velmi daleko. Nyní šokovala fanoušky na instagramu, když oznámila rozchod a naznačila nevěru. Drazí moji přátelé, ano, stalo se to, co jsem si nepřála ani v nejhorším snu. Opravdu si myslím, že každá žena si zaslouží být milovaná zejména v období, kdy dá život dítěti. Gábor hledal svoje štěstí někde jinde. Už ho nedokážu vidět jako svého partnera, ale ani jako na zodpovědného otce malé dcerky,“ uvedla ostře Monika v prvním prohlášením.

Poté zveřejnila doplňující vyjádření, ve kterém už volila mírnější slova. Kritizuje v něm ženu, se kterou jí měl snoubenec podvádět. Gábor i nadále zůstane součástí života naší dcery. Dítě vždy potřebuje oba rodiče. V nejhorším snu mě nenapadlo, že by se něco takového mohlo stát zrovna mně. Nikdo není bez chyby, ani já ne, ale toto jsem si nezasloužila. Nechápu ovšem ani tu ženu, která měla náladu na muže, o němž věděla, že jeho nevěsta je právě teď v nemocnici a přivádí na svět jejich společné dítě,“ uvedla Monika.

Články, které by tě mohly zajímat