Právě vysíláme

Šokující VIDEO: Otec skočil bungee jumping se svou dvouletou dcerou!

27. září 2019 9:10
Šokující VIDEO: Otec skočil bungee jumping se svou dvouletou dcerou!

Někteří rodiče vystavují své děti opravdu strašlivým situacím. Otec dvouleté holčičky z Malajsie se například rozhodl, že se svou dceruškou skočí bungee jumping. Zjevně mu totiž nedošlo, jak moc to může být pro dítě nebezpečné.

Ačkoliv se bungee skoky skáčou dost často, existují i případy, kdy se stala nehoda a lidé při tomto adrenalinovém zážitku zemřeli. Je proto opravdu s podivem, že existuje otec, který se rozhodl skočit na laně společně se svou malou dceruškou.

Onou nezodpovědnou osobou je hvězda reality show, třicetiletý Redha Rozlan. Ten s připoutanou dcerou na hrudi skočil do 60 metrů dlouhé propasti. Záběry ze skoku pak byly sdíleny na Instagramu, kde si vysloužily velkou kritiku. Tak velký adrenalin totiž rozhodně pro tak malé dítě není a otec dceru vystavil velkému riziku. Z bungee jumpingu může mít navíc holčička i velké psychické trauma.

„Je to brutálně nezodpovědné,“ píší lidé a nebojí se nad rozhodnutím otce vyjádřit své znepokojení. Celý záznam se navíc objevil i na televizních obrazovkách, a tak je možné, že si Rozlan snad z toho vezme ponaučení a do ničeho podobného už svou dceru nezatáhne.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat