Právě vysíláme

Šokující video: Učitelky ze školky schválně děsily děti v masce Vřískota. Z vystrašených žáčků měly radost

27. října 2022 12:10
Šokující video: Učitelky ze školky schválně děsily děti v masce Vřískota. Z vystrašených žáčků měly radost

Opravdu neuvěřitelné záběry z mateřské školy v USA kolují po sociálních sítích. Tamní učitelky se totiž rozhodli opravdu sadistickým způsobem děsit malé děti ve strašidelné masce.

Videa, která se objevují na sociálních sítích, jsou opravdu šokující. Učitelky ve školce v Mississipi si totiž nasadily na hlavu strašidelnou masku a ohavným způsobem schválně strašily své malé žáčky. Děti, které mohou být ve věku cca tři let, hystericky brečí, před učitelkami utíkají a třesou se strachy. Učitelky si navíc strašení nahrávají a zdá se, že z vystrašených dětí mají ohromnou legraci.

Z českých médiích o celé záležitosti informovala stanice CNN Prima News. Dětský psycholog Karel Černý televizi uvedl, že z videí je patrné, že učitelky mají ze strašení dětí určité uspokojení. Pro tak malé děti navíc může být tato situace velmi traumatizující a může se odrazit i v jejich dalším životě.

Rodiče dětí neměli ponětí o tom, že by se něco podobného mohlo ve školce dít. Několik z nich se proto rozhodlo podat trestní oznámení na celkem pět zaměstnanců školky. Ty už ale dle vyjádření ředitelky ve školce nepracují.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat