Právě vysíláme

Stafordšír bezcitně opuštěný na Vánoce konečně nalezl domov!

12. března 2019 10:53
Stafordšír bezcitně opuštěný na Vánoce konečně nalezl domov!

Koncem roku zachytily pouliční kamery srdceryvnou scénu.

Majitel stafordšírského teriéra vyvezl zvíře uprostřed noci na opuštěné místo. Nechal ho vystoupit z auta, vynesl mu z něj pelíšek a pak… Pak nasedl zpátky do vozu a po několika okamžicích odjel zatímco nechápající zvíře páníčka pronásledovalo a běželo za mizejícím autem.

O bezcitném chování majitele informovala většina zahraničních serverů.

Snoop konečně doma

Laurence Squire potkal Snoopa ve zvířecím útulku RSPCA Gonsal Farm Animal Centre v okrese Shropshire, kde se ho ujali po té, co byl svým páníčkem tak bezcitně opuštěn. A hned si padli do oka.

„Kontaktoval jsem útulek ještě před tím a řekl jim, že hledám mladého staforda, kolem roku, dvou. A pak jeden večer jsem se koukal na televizi, právě když vysílali příběh Snoopa

Nevěřil jsem vlastním očím. Z toho videa bylo jasně vidět, že se snažil svého pána dohonit a že je to věrný a dobrý pes. 

Hned jsem věděl, že Snoop by byl pro mě perfektním parťákem a že bych mu dokázal nabídnout domov, který si zaslouží,“ vzpomíná  Laurence.

Snoop stále trpí úzkostnými obavami z odloučení a potřebuje být v rodině, kde s ním někdo bude po celý den. Jeho příběh pohnul tisíci lidí, kteří nabídli Snoopovi pomoc včetně jeho slavného jmenovce, rappera Snoop Dogga. Podle útulku, kde se o Snoopa starali, pejsek konečně nalezl tu pravou rodinu a u Laurence se má jako král.

Články, které by tě mohly zajímat