Právě vysíláme

„Stále šťastný a mířím vpřed.“ David Horváth zveřejnil první fotografii od nehody vrtulníku

9. června 2021 13:10
„Stále šťastný a mířím vpřed.“ David Horváth zveřejnil první fotografii od nehody vrtulníku

Ačkoliv prožil velkou tragédii, nakonec se na něj usmálo velké štěstí. Snowboardista David Horváth jako jediný přežil nehodu vrtulníku, při které zemřel nejbohatší Čech Petr Kellner. Nyní je konečně po boku rodinu rodiny a vyhlíží šťastné zítřky.

Dne 27. března spadl na Aljašce vrtulník se skupinou šesti lidí. David Horváth jako jediný nehodu přežil a skočil ve vážném stavu v nemocnici. V současné době je již Čech s rodinou a v dubnu se mu dokonce narodilo třetí dítě – syn David.

Nyní Horváth na svém Instagramu zveřejnil vysmátou fotografii se svými dvěma dětmi a je znát, že je připraven na nový začátek. „Stále šťastný a mířím vpřed,“ připsal ke kouzelnému snímku, který je jeho první zveřejněný příspěvek od nehody.

Helikoptéra narazila do hory poblíž ledovce Knik a následně se svalila ze svahu. Skupina ve vrtulníku se vydala na heliskiing, což je adrenalinový sport, při němž jsou jezdci na lyžích nebo snowboardu vysazováni z vrtulníku do volného terénu. Při nehodě kromě Petra Kellnera zemřeli také průvodci Gregory Harms (†52) a Sean McManamy (†38), pilot Zachary Russell (†33) a trenér francouzského původu Benjamin Larochaix (†50).

Foto: Blesk.cz/ Instagram

Články, které by tě mohly zajímat