Právě vysíláme

Stanu se na měsíc homosexuálem, prohlásil kontroverzní YOUTUBER LOGAN PAUL a pořádně tím rozzuřil fanoušky

16. ledna 2019 13:10
Stanu se na měsíc homosexuálem, prohlásil kontroverzní YOUTUBER LOGAN PAUL a pořádně tím rozzuřil fanoušky

YouTuber Logan Paul se řadí mezi nejkontroverznější americké hvězdy sociální sítích. Ačkoliv má řadu fanoušků, spousta lidí mu nedokáže zapomenout jeho přešlap v japonském lese, kde Logan natáčel mrtvolu muže, jenž spáchal sebevraždu. A i když od kauzy uplynula už nějaká doba a vypadalo to, že si YouTuber dá pořádný pozor na to, co vypouští o světa internetu, nyní se opět postaral o pořádný rozruch.

Logan se v poslední době kromě natáčení bláznivých videí věnuje i tvorbě rozhlasových podcastů s názvem Impaulsive, kde rozebírá různá témata. A právě jedna z epizod tohoto pořadu zapříčinila to, že se o slavném blogerovi opět nemluví příliš dobře.

Logan si společně se svým kamarádem povídal o tom, jaké novoroční předsevzetí plánují na rok 2019. Nejdříve se oba dohodli, že v lednu nebudou pít alkohol a stanou se vegany, v únoru by se pak naopak chtěli cpát pouze masem a pít litry alkoholu. Když přišla otázka na březen, kontroverzní YouTuber řekl, že se pokusí stát na měsíc homosexuálem, aby se posléze zase vrátil heterosexualitě.

Homosexualita jako trend?!

Ačkoliv jsou Loganovi fandové zvyklí na šílenosti, které bloger provádí, tohle už je pro ně moc. Na sociálních sítích se na YouTubera začala valit vlna kritiky a lidé jsou jeho nápadem stát se gayem naprosto znechuceni. K homosexualitě se totiž rozhodně nemá přistupovat jako k nějakému trendu a je hloupost myslet si, že lidé nalézají náklonnost ke stejnému pohlaví jen pouhým lusknutím prstu.

Kromě naštvaných fanoušků se Loganovi ozvala i organizace, jenž monitoruje obraz LGBT komunity v médiích. Slavnému influncerovi napsala, že homosexualita takto rozhodně nefunguje, načež se samotný Logan za svá slova omluvil a pozval odborníky, aby o této problematice přišli promluvit do jeho show.

 

Zdroj: usatoday.com

22 nejšílenějších přiznání holek k věcem, které provedly svým klukům

Články, které by tě mohly zajímat