Právě vysíláme

Star-Lord CHRIS PRATT se oženil s dcerou ARNOLDA SCHWARZENEGGERA. Podívejte se na fotky z romantického obřadu!

9. června 2019 13:10
Star-Lord CHRIS PRATT se oženil s dcerou ARNOLDA SCHWARZENEGGERA. Podívejte se na fotky z romantického obřadu!

Všude spousta květin a zeleně, nádherný romantický obřad, rodiny obou novomanželů a spousta jejich přátel všichni zářící štěstím. A uprostřed toho všeho nejšťastnější dvojice ze všech Chris Pratt (39) a jeho nyní již manželka Katherine Schwarzenegger (29). Tak popsali hosté, kteří byli na svatbě přítomni, obřad slavného herce a spisovatelky.

Svatba se odehrála v sobotu v rezortu Montecito v Kalifornii. Mezi pozvanými samozřejmě nechyběli rodiče Katherine, moderátorka Maria  Shriver a hrdina akčních bijáků a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger.

Po obřadu byla pro hosty připravena velká zahradní slavnost s koktejly a živou kapelou a velmi vytříbené jídelní menu se spoustou čerstvého ovoce a zeleniny.

V průběhu recepce měl pak Chris Pratt dojemnou řeč, ve které poděkoval všem přítomným hostům a hlavně své novomanželce.

Hvězda marvelovských snímků Strážci galaxie a spisovatelka Katherine byli na veřejnosti poprvé spatřeni v dubnu letošního roku na premiéře snímku Avengers: Endgame. Herec své zásnuby oznámil v lednu na Instagramu v postu, ve kterém napsal: „Sladká Katherine, jsem tak šťastný, že jsi řekla ano! Jsem nadšený, že si beru tebe. Pyšný, že budu žít odvážně a věrně po tvém boku. Jdeme na to!“ 

Podívejte se na fotografie přímo z obřadu.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat