Právě vysíláme

Stará láska nerezaví! CHANNING TATUM a JESSIE J spolu prý opět zase chodí

24. ledna 2020 9:10
Stará láska nerezaví! CHANNING TATUM a JESSIE J spolu prý opět zase chodí

Channing Tatum a Jessie J jsou opět spolu. Po jejich rozchodu, který se uskutečnil před koncem začátku roku 2020, informují americká média o tom, že slavný pár se dal znovu dohromady.

Herec Channing Tatum žil dlouhých devět let po boku herečky a tanečnice Jenny Dewan, s níž má dceru Everly. Manželé se ale rozvedli a herec začal poté chodit se zpěvačkou Jessie J. Po několika měsících ovšem samotný Channing přiznal, že se s populární brunetkou rozešli a on je svobodný. Hned na to se dokonce v médiích objevila informace, že si slavný fešák založil profil na internetové seznamce a je připraven se seznámit s novými ženami.

Ačkoliv tato informace dávala fanynkám naději, že se mohou se svým idolem setkat, nyní jim zřejmě zbudou oči pro pláč. Podle zprávy internetového magazínu Eonline.com se totiž Channing a Jessie dali opět dohromady. Jessie byla minulý týden v Channingově domě. Jsou opět spolu a nemohou se od sebe odtrhnout,“ řekl serveru nejmenovaný zdroj.

Zda jsou informace pravdivé, nebo se jedná o pouhý drb, není úplně jasné. Channing i Jessie totiž o svém soukromí odmítají mluvit, a tak si musíme počkat až na jejich společné fotografie.

 

Zdroj: Eonline.com

Články, které by tě mohly zajímat