Právě vysíláme

Stařenka slavila 94. narozeniny. Kvůli tomu, co řekla nad dortem, se stala hitem internetu!

14. března 2020 15:10
Stařenka slavila 94. narozeniny. Kvůli tomu, co řekla nad dortem, se stala hitem internetu!

Babička ze Spojených států se stala virální senzací poté, co si nad svým narozeninovým dortem přála dosti neobvyklé přání.

Američance Paige Kidder je už neuvěřitelných 94 let. A jelikož má skvělou rodinu, stále dostává narozeninové dorty se svíčkou. Při oslavě pak stařenka pronesla něco, co rozhodně nikdo nečekal.

Když rodina dozpívala Paige píseň Happy Birthday, pobídla jí, aby sfoukla svíčku a něco si přála. Paige tedy nad dortem pronesla: „Všem vám děkuji, doufám, že tohle je naposled.“

Vnuk Paige natočil její přání na sociální síť Tik Tok, kde má video už 13 milionů zhlédnutí. A jelikož reakce jeho babičky sklidila na internetu velkou odezvu. Rodina Paige se serveru LadBidle vyjádřila a řekla, že jejich babička rozhodne není zapšklou důchodkyní, co by nemilovala život. Naopak se prý jedná o velmi mírumilovnou a veselou bytost, která si ovšem uvědomuje, že se dožila velmi vysokého věku a moc dobře ví, že její život se krátí ke konci. Proč si teda alespoň na své narozeniny na toto téma nezavtipkovat?

 

Zdroj: LadBible, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat