Právě vysíláme

Stav Anne Heche je velmi kritický. Herečka je po autonehodě stále v kómatu

9. srpna 2022 13:07
Stav Anne Heche je velmi kritický. Herečka je po autonehodě stále v kómatu

Zdravotní stav americké herečky Anne Heche je mnohem horší, než uváděla zahraniční média. Heche v pátek narazila autem do rodinného domu a její vůz explodoval. Herečka leží v kómatu a její stav je velmi kritický.

„V tuto chvíli je Anne v extrémně kritickém stavu. Má závažné plicní poranění vyžadující mechanickou ventilaci a popáleniny, které si žádají chirurgický zákrok. Je v kómatu, do něhož upadla krátce po nehodě a od té doby nenabyla vědomí,“ stojí v oficiálním prohlášení hereččina týmu.

Na veřejnost se dostávají nové informace o tom, jak nehoda slavné herečky probíhala. Kamerové záznamy ukázaly, že Heche před nárazem do domu malém srazila chodkyni, které se ale naštěstí nic nestalo. Po prvním nárazu do garáže pak herečka zařadila zpátečku a patrně chtěla z místa ujet.

Není jasné, zda Heche před jízdou požila alkohol a celá nehoda se prozatím stále vyšetřuje. Pár hodin před ní se ovšem vysílal hereččin podcast Better Together. V něm Heche mluví o svém sponzorovi značky Refined, který ji zdarma poskytl alkohol. „Každá máme před sebou láhev vodky, protože nám je poslali naši přátelé a mám dojem, že jsme jim hned v úvodu neudělaly dobrou reklamu,“ žertovala herečka v podcastu se svou kolegyní moderátorkou. Byl podcast předtočen nebo se jednalo o živé vysílání, během kterého herečka opravdu pila alkohol? To zatím není jisté.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat