Právě vysíláme

Muž jako by z oka vypadl Bradu Pittovi! „Nemůžu nikam jít, všichni se se mnou chtějí fotit,“ říká

8. února 2021 9:10
Muž jako by z oka vypadl Bradu Pittovi! „Nemůžu nikam jít, všichni se se mnou chtějí fotit,“ říká

Mnoho celebrit má všude po světě dvojníky, kteří jsou jim téměř k nerozeznání podobní. A zatímco většina dvojníků ze svého vzhledu profituje, stavař z Británie tvrdí, že mu jeho podoba s hercem Bradem Pittem značně komplikuje život.

Nathan Meads se sice nedá považovat za hercovo dvojče, ale od prvního pohledu je jasné, že Bradovy rysy ve tváři rozhodně má. A jak muž sám přiznává, podoba s touto hollywoodskou hvězdou je mu vážně nepříjemná, protože prakticky na jakékoliv veřejné místo vkročí, ihned se za jeho zády objeví skupina lidí, co po něm chce podpis.

„Nemůžu nikam jít, ani do obchodu. Stojím a vidím, jak do sebe lidé vráží, protože si myslí, že jsem Brad Pitt,“ říká Nathan, jenž prý nemá příliš vysoké sebevědomí a rozhodně si o sobě nemyslí, že by byl kdoví jaký hezoun, na kterého se ženské lepí.

Ačkoliv je Nathan původní profesí stavař, díky svému vzhledu se mu občas dařilo vydělat i pár peněz. Kromě práce na stavbě se totiž občas objevil na nějakém večírku nebo se zúčastnil filmové premiéry.

 

 

Podívejte na snímky, které dokazují, že podoba tu skutečně je👇🧐

 

 

Zdroj: LadBible.com

Články, které by tě mohly zajímat