Právě vysíláme

Štěpánka a Pavel ze Svateb na první pohled se rozešli

28. dubna 2021 14:10
Štěpánka a Pavel ze Svateb na první pohled se rozešli

Štěpánka a Pavel ze Svatby na první pohled už netvoří pár. Vztah ukončili po více než půlroční známosti. Zůstávají i nadále přáteli.

Minulý rok Televize Nova odvysílala první sérii pořadu Svatba na první pohled. V ní se pokusila najít vysněného partnera osmici účastníků, které spárovala a vyslala na svatební dovolenou. Poté se jednotlivé dvojice sestěhovali a měsíc spolu žili.

Po konci natáčení vztah vydržel pouze Štěpánce a Pavlovi, které si diváci velmi oblíbili. V dnešních dnech však netvoří pár ani oni. Plzeňačka to prozradila v rozhovoru pro web Život v Česku. „Rozešli jsme se, protože jsme přišli na to, že si více rozumíme jako kamarádi a jsem na Páju moc akční. Pavel má rád takový svůj klid a já jsem spíše více akční člověk, proto jsme to ukončili, ale zůstali jsme přáteli,“ uvedla Štěpánka s tím, že ji nebaví sedět jen u televize.

Její vysněný muž by měl být akční, což Pavel nesplňoval. „Zaujme mě, když je chlap gentleman, když umí otevřít dveře u auta, prostě ocením romantická gesta a vybrané chování,“ popsala Štěpánka svůj ideál.

Ještě před Pavlem prožila účastnice Svateb vztah s mužem, který byl až příliš žárlivý. „Zakazoval mi chodit do práce, bylo to psycho a skončilo to tak, že mi dal přes pusu,“ přiznala. Štěpánka zároveň uvedla, že s bývalým přítelem spolu byli pět let, rozešla se s ním před svým účinkováním v reality show.

Zdroj: Život v Česku, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat