Právě vysíláme

Štěstí přeživšího pádu vrtulníku s Kellnerem. David Horváth slaví narození syna

23. dubna 2021 13:10
Štěstí přeživšího pádu vrtulníku s Kellnerem. David Horváth slaví narození syna

Obrátilo se na něj štěstí, které je nyní navíc dvojnásobné. Snowboardista David Horváth, který jako jediný přežil havárii vrtulníku, při které zahynul Petr Kellner, se dočkal syna.

Na konci března se v horách Aljašky odehrála obrovská tragédie. Vrtulník, který převážel skupinu lyžařů havaroval a mezi obětmi byl nejen nejbohatší Čech Petr Kellner, ale i další čtyři lidé. Jediným přeživším je český snowboardista a fotograf David Horváth.

Po nehodě strávil Horváth několik týdnů v nemocnici ve vážném stavu. Po zotavení uvedl, ž nehodu způsobilo počasí a přistávací podmínky. Žádné technické závady vrtulníku si vědom není.

 

Po tragické události ovšem nyní snowboardistu zastihlo velké štěstí. Na sociálních sítích oznámil, že 22. dubna se mu narodil syn. „Prožívám toho dost a hlavně dost naplno. Jsou dobré dny a zlé dny. Žije to se mnou moje láska Adéla Sekerková a já jsem moc rád, že jsme stále spolu! Dnes máme další super den – David – měří 51 centimetrů, váží skoro 4 kilogramy. Oba zdrávi a všichni šťastní, ať žijeme,“ napsal na Facebook.

 

Zdroj: Facebook, CNN Prima News

Články, které by tě mohly zajímat