Právě vysíláme

Strojní inženýr chodí do práce v sukni a podpatcích. I běžní chlapi mohou nosit ženské oblečení, tvrdí

7. listopadu 2020 9:10
Strojní inženýr chodí do práce v sukni a podpatcích. I běžní chlapi mohou nosit ženské oblečení, tvrdí

Že muži nemohou nosit sukně? Omyl! Podle Američana Marka Bryana mohou nosit cokoliv, co chtějí. A rozhodně nezáleží na jejich sexuálních preferencích.

Mark Bryan, který nyní žije v Německu a je ženatý a má děti, působí od pasu nahoru jako každý jiný muž. Od pasu dolů se však od ostatních chlapů odlišuje, protože do práce vyráží v dámské sukni a v podpatcích. A pozor, to pracuje jako strojní inženýr!

„Jedna dávná přítelkyně na univerzitě mě požádala, zda bych s ní mohl tančit v botách na podpatku. Trénovali jsme déle než rok a mně chůze i tanec na podpatcích velmi dobře šly. Začal jsem v nich i chodit ven. Ale nosil jsem k botám kalhoty a bylo mi řečeno, že když budu nosit sukně, bude to vypadat mnohem lépe,“ tvrdí Mark, který zastává názor, že v módě by neměly existovat hranice a každý by měl nosit to, co sám chce, bez ohledu na pohlaví. „Nepřipadám si jiný, je to pořád jen oblečení. Když mám podpatky, jsem vyšší a připadám si mocnější. Možná, že mi to dodalo větší sebevědomí a sílu zvládnout těžší situace v práci,“ říká a dodává, že je 11 let šťastně ženatý a jeho žena mu navíc časté své boty půjčuje.

Okolí reaguje na muže různě. Ženám se obyčejně jeho styl líbí a oceňují Markovu odvahu. Muži na něj pak reagují zmateně a automaticky ho považují za homosexuála. Jak ovšem samotný Mark tvrdí, má stále rád krásné ženy a obléká se tak proto, že zkrátka může.

 

Zdroj: Blesk pro ženy

Články, které by tě mohly zajímat