Právě vysíláme

SUPERSTAR 2020 zná svou vítězku. Vyhrála nadaná BARBORA PIEŠOVÁ!

1. června 2020 0:26
SUPERSTAR 2020 zná svou vítězku. Vyhrála nadaná BARBORA PIEŠOVÁ!

Česko a Slovensko už znají svojí SuperStar pro rok 2020. Novu pěveckou hvězdou se stala Barbora Piešová!

V neděli se uskutečnilo superfinále pěvecké soutěže SuperStar, kde předvedlo své výkony pět soutěžících. Dvě písně tak divákům a porotě zazpívali Martin SchreinerDiana KovaľováBarbora PiešováDominika Lukešová a Giovanni Ricci. Z pěti nadějných zpěváků a zpěvaček pak nejvíce hlasů získali tři finalisté a o vítězi se rozhodovalo mezi milou Dianou, sympatickou Barborou a usměvavým Martinem. Nejvíce hlasů pak od diváků získala právě Barbora, která si odnáší výhru 2 miliony korun. „Děkuji všem, kdo se o mě starali. Perfektně se mi se všemi spolupracovalo a mám velkou radost“,  okomentovala své vítězství.

Ačkoliv probíhalo superfinále SuperStar kvůli pandemii koronaviru jinak než obvykle, tentokrát mohli mít soutěžící v hledišti své rodinné příslušníky. Dokonce nechyběla ani porotkyně Monika Bagárová, která sice ve středu porodila svou holčičku Rumiu, ale i tak mohla soutěžící hodnotit prostřednictvím obrazovky ze svého domova.

Závěr SuperStar 2020 se velmi povedl a diváci poslali svým favoritům až 700 tisíc hlasů. Podle porotce Leoše Mareše se tak soutěž vrátila o deset let dozadu a znovu zažila onen velký úspěch.

Vítězce Barboře celá Evropa 2 ze srdce gratuluje. Věříme, že své místo na české hudební scéně si bez problémů najde!

 

Zdroj: Tv Nova, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat