Právě vysíláme

Svázanou ženu musela vysvobodit policie. Snažila se napodobit scénu z filmu PADESÁT ODSTÍNŮ ŠEDI

6. března 2019 14:33
Svázanou ženu musela vysvobodit policie. Snažila se napodobit scénu z filmu PADESÁT ODSTÍNŮ ŠEDI

Někdy plány prostě nevyjdou podle našich představ. To známe všichni.

Žena, jejíž věk ani jméno nebylo zatím nikde uvedeno, si pravděpodobně chtěla zahrát na Anastasii Steel, kterou znáte z oblíbené knižní a filmové ságy o pohledném miliardáři s tak trošku nemravnými sklony. Mělo to však háček. Celý bizarní plán se pokazil, žádný Dorian Grey se neobjevil a navíc se žena málem připravila o život.

Bylo okolo jedenácté hodiny dopoledne, když náhodný kolemjdoucí našel svázanou a přiškrcenou osobu v autě na parkovišti u jedné z nejznámějších španělských pláží v TenerifePlaya Las Teresitas. Ženu musela přivolaná policie vyprostit ze svízelné situace, do které se sama dostala právě tím, že se snažila napodobit scénky ze slavného filmu Padesát odstínů šedi. V tomto případě to znamená, že si svázala ruce plastovými pásky a připoutala se k volantu, pusu měla zalepenou lepící páskou, která jí navíc znemožňovala dýchání. Policejní hlídka, přivolaná na místo nejdříve byla přesvědčená o tom, že se jedná o trestný čin. Celá situace totiž napovídala tomu, že ženu někdo svázal a okradl.

Milovkyně filmů a beletrie musela být převezena do nemocnice, kde podstoupila lékařské vyšetření, neboť měla pohmožděné ruce od plastových stahovacích pásků, kterými se připoutala. Dále následovalo rozpovídání o tom, jak se do situace dostala: „Nemám partnera už dlouhou dobu a sem osamělá,“ dodala nakonec jako vysvětlení.

Zdroj: www.mirror.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat